skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Långbrodalsskolan är en attraktiv skola bestående av två byggnader, en anrik drygt 100 år gammal och en helt ny modern med en pedagogisk lärmiljö utifrån dagens krav. Lågstadiet och fritidshemmet finns i den nya byggnaden. Skolan är 3- parallellig åk F-6 bestående av 630 elever och ca 80 medarbetare. Skolan befinner sig i ett lugnt naturskönt område med centralt läge i Älvsjö och med goda kommunikationer. Vårt goda rykte och höga måluppfyllelse är ett resultat av pedagogernas engagemang, nyfikenhet och gedigna kunskap.

Arbetsbeskrivning

Vår rastansvarige har gått vidare till annan tjänst och vi söker dig som kan axla rollen och delta i gruppen rastansvariga. Du kommer att arbeta på fritidshemmet i samverkan med arbetslaget skapas en god verksamhet för eleverna. Arbetslaget består av lärare, fritidspedagoger och barnskötare. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt skolans läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. I kontakter med vårdnadshavarna har du ett professionellt bemötande och är elevfokuserad.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. 

Erfarenhet av arbeta som barnskötare i fritidshem kopplat till rörelse och hälsa är nödvändigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela skolan och enheten. Du samverkar med elever,  kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    8 januari 2019
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Älvsjö
Referensnummer    2018/6475

Kontakt    
Silvana Carinci, 0761-221802

Facklig företrädare    
Malin Appelqvist, Kommunal, 08-50833550

Sista ansökningsdag    2018-10-23
Utbildningskrav    Gymnasium

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb