skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-06-26

Ansök nu

Barnskötare

Forellen förskola

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Förskolan Forellen ligger vackert belägen i norra Visby strax utanför ringmuren där närhet till skog och hav gör det möjligt att vistas i naturen. De fem avdelningarna samarbetar i två spår och pedagogerna har ett roterande arbetssätt där de byter avdelningar för att kunna följa barnen genom åren på förskolan.

Dina arbetsuppgifter

Som barnskötare är du en del av ett pedagogiskt arbetslag av förskollärare och barnskötare. I ditt
uppdrag som barnskötare kompletterar du förskolläraren i arbetet med att planera, bedriva, utveckla och följa upp undervisningen utifrån barngruppens behov, förskolans läroplan och förvaltningens kvalitetsarbete. Som en del av förskolans arbetslag är du med och utformar förskolans pedagogiska miljöer samt är delaktig i arbetet kring utvecklingssamtal, föräldramöten och samverkan mellan hem och förskola. Tillsammans med arbetslaget, ska du verka för att barn och föräldrar upplever trygghet, nyfikenhet och glädje.

Vem är du?

Ett krav är att du har barnskötarutbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med tillgängliga lärmiljöer samt har arbetat med digitala verktyg både som personal och i barngrupp. Du måste ha datorvana samt vana av andra digitala medier

Vi söker dig som har barnen i fokus och tilltro till deras förmåga och kompetens.
Som person ska du ha mycket god samarbetsförmåga och kan vara tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor.

 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Dela detta jobb

Barnskötare

Region Gotland - Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen