skoljobb.se

Tenhults förskoleområde

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen att söka till oss.Tenhults förskoleområde har sju enheter och en förskolebuss. Vi har byggt 3 nya förskolor i Tenhult och snart är de 4 färdig. Vi har också en ny förskola i Ödestugu. Alla enheter har nära till skog och natur. Vi arbetar med Hållbar framtid. Vi är mycket ute i naturen och undersöker. Att komma till Tenhult tar inte så lång tid du kan ta tåget 13 min från Jönköpings central och bussen går regelbundet. Vi söker tre tjänster till enheten.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som barnskötare. Tillsammans med dina kollegor, ska du stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning.

Kompetenskrav
Du har utbildning som barnskötare och har arbetat på förskola samt du har förståelse för våra styrdokument. Du har även grundläggande IT-kompetens. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga visar upp ett belastningsregister som är mindre än 12 månader gammalt. Handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Upplysningar
Sinikka Sandberg Förskolechef 036-103035 eller 103483. Kommunal 036-103059


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb