skoljobb.se

Barnskötare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Barnskötare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker två barnskötare till Fårösund-Lärbro-Slite Förskoleområde. En tjänst med placering i Lärbro och en med placering i Slite.

Arbetsuppgifter

Som barnskötare ska du tillsammans med arbetslaget: 
- Ta vara på barns vetgirighet, vilja och lust att lära samt stärka barns tillit till den egna förmågan. 
- Utmana barns nyfikenhet och begynnande förståelse för språk och kommunikation samt för matematik, naturvetenskap och teknik. 
- Stimulera barns samspel och hjälpa dem att bearbeta konflikter samt reda ut missförstånd, kompromissa och respektera varandra. 
- Samarbeta med hemmen, föra fortlöpande samtal om barnens trivsel, utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har barnskötarutbildning. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Marianne Gustafsson
    Förskolechef
    0498-203534, 0700-830757

Dela detta jobb

Barnskötare

Region Gotland