skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Barnskötare

Samsets förskola

Nu söker vi en barnskötarkollega till Samsets förskola!

Tycker du som vi att kollegialt lärande är givande och nyckeln till en framgångsrik förskola? Då ska du söka tjänsten hos oss!

Arbetsplatsbeskrivning
Västra Höjdernas förskoleområde ligger i kommunens västra delar ovanför Dalvik och Bymarken. I området ingår Samsets förskola samt Hisingskullens förskola. På Västra Höjdernas förskoleområde arbetar vi med prioriterade mål och under läsår 18/19 kommer vi att ha fokus kring undervisning i förskolan och digitalisering där temaarbetet tillsammans med barnen står främst. Vi arbetar med gemensam kompetensutveckling genom kollegialt lärande i hela förskoleområdet där samtliga yrkeskategorier ingår.

Vår struktur för systematisk kvalitetsuppföljning bygger på ett aktivt och systematiskt analyserande tillsammans i arbetslaget där det kollegiala lärandet lyfts fram. I förskolområdet finns en hög andel förskollärare som har huvudansvaret för undervisningen som tillsammans med barnskötare och övrig personal utvecklar verksamheten.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som barnskötare. Som barnskötare har du tillsammans med förskollärare i arbetslaget ansvar för undervisningen på avdelningen. Tillsammans med övriga i arbetslaget ska du stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning.

Kompetenskrav
Du har barnskötarexamen och gärna erfarenhet av arbete i förskolan och förskolans styrdokument. Du har goda kunskaper i IKT. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).
Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig eller inlasad personal.

Upplysningar
Annica Lagander, Förskolechef 036-102607
Fackförbund Kommunal växel 036-105000

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Barnskötare

Jönköpings kommun