skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Barnskötare

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker i denna annons flertalet barnskötare till tjänster på flera olika förskolor i Mörbylånga kommun. Tjänsterna varierar i omfattning från 75% upp till 100%.

Som barnskötare genomför du arbetet tillsammans med förskollärare som har ansvaret att arbeta efter läroplanen för förskolan. Arbetet sker i nära samarbete och dialog i arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en gymnasieutbildning inom barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Vi söker dig som är flexibel och har ett stort intresse för barns lek, lärande och utveckling.

Det är meriterande att du har erfarenhet av arbete i förskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Barnskötare

Mörbylånga kommun