skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-17

Ansök nu

Barnskötare

Välkommen till oss på Ebbas Förskola!

Barnskötare

Välkommen till oss på Ebbas Förskola!

Barnskötare 100%.

Vill du följa med och utveckla undervisningen/utbildningen i en stimulerande miljö?

 

Arbetsuppgifter och kompetenskrav 

Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller som har tidigare erfarenhet av att jobba med barn. Du kommer att ingå i ett arbetslag med en förskollärare och 2 barnskötare. Handledning ingår i tjänsten.

Om Ebbas Förskola

Undervisningen är förlagd vid Ebbas nybyggda förskola i Rotebro, Sollentuna. Vi är en kommunal förskola som funnits sedan 1977 och har i dagsläget 90 barn inskrivna hos oss fördelade på 4 avdelningar. Ebbas Förskola ligger i ett etablerat villaområde med naturen inpå knuten och ligger på promenadavstånd, 5-6 minuter från Rotebros pendeltågsstation. Ebbas Förskola är organiserad i 4 mindre arbetslag. Alla avdelningar har en legitimerad förskollärare som leder undervisningen på avdelningen tillsammans med två-tre barnskötare. 

Varför skulle du välja att jobba på Ebbas Förskola?

Förskolan har under de sista åren satsat på att kvalitetssäkra undervisningen/utbildningen genom att systematiskt planera, genomföra, reflektera och utvärdera verksamheten. Vi har fokus på trygghet och att vi ska vara en tillgänglig förskola för alla barn som går hos oss. Kollegialt lärande är en viktig del i vårt arbete. Vi arbetar med en öppen delakultur och delar gärna med oss till kollegor, det gäller även mellan de kommunala förskolorna.

Nu väntar vi på att få dig som är utbildad barnskötare eller har erfarenhet av att jobba med barn och som vill börja hos oss och tillsammans skapa och utveckla den bästa förskolan för varje barn, varje dag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kommer att ha fortlöpande intervjuer, så vänta inte med din ansökan.

Dela detta jobb

Barnskötare

Sollentuna kommun