skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-19

Ansök nu

Barnskötare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Bredängsskola grundsärskola är till för elever med funktionhinder och autism och nu söker vi dig som vill arbeta som elevassistent/ barnskötare hos oss.

Arbetsbeskrivning

 Vi erbjuder dig en utmanande anställning i en av våra verksamheter inom det individuella programmet med inriktning för elever på tidig utvecklingsnivå. Du vill vara med och driva grundsärskolan framåt. Vår skola har öppning 6.30 och stängning  17.00.

Arbetsbeskrivning

Du skall kunna arbeta med elever med flerfunktionsnedsättning .Du ska ansvara för omvårdnaden (u hjälper med toalett situation, mat situation även påklädning situation), materialvård, öppning o stängning.

Kvalifikationer

 Vi söker dig som har kunskap och tidigare erfarenhet av att arbeta med elever med intellektuell funktionsnedsättning. Tidigare erfarenhet av undervisning i grundsärskola/träningsskola är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper inom AKK, lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. 

Övrigt

Vi ser att du är initiativrik, stabil, positiv, kan arbeta självständigt och i grupp, är bra på att samarbeta, lyhörd.


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-06-28
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Bredängskola
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4632

Kontakt    
Margareta Czarnecka bitädande rektor, 08-508 437 88

Sista ansökningsdag    2018-07-19

Dela detta jobb

Barnskötare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen