skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-02

Ansök nu

Barnskötare

”Jag har lärt mig på Förskolan, att man behöver ju inte bara hjälpa en kompis en gång, utan man kan göra det hundra gånger” Signe 5 år.
-vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Som barnskötare hos oss bidrar du till förskolans undervisningsuppdrag och ansvarar för förskolans omsorgsuppdrag där du ger trygghet och stöd utifrån en helhetssyn på barnet och barnets behov. En viktig del i uppdraget är värdegrundsarbetet och främjandet av ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen.

Välkommen till oss
Huskvarnabergets förskoleområde  ligger vackert och naturnära på Huskvarnabergets höjder. Tillsammans med ca 85 andra kollegor arbetar du med de 340 barn som omfattar hela förskoleområdet. Förhållningssättet kännetecknas av en tillåtande, öppen, genrös, trygg, stödjande och lekfull miljö. Läs gärna mer om oss på vår hemsida hur vi jobbar.

Din kompetens
Här på Huskvarnabergets Förskoleområde vill vi att alla ska få en känsla av att vara medskapare av vår framtid. Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du är nyfiken och vill upptäcka världen tillsammans med barnen. 
Du är utbildad barnskötare med några års erfarenhet som barnskötare.
Du är en frisk fläkt, sprider glädje och har lätt för att samarbeta, är lösningsinriktad, kreativ, empatisk och strukturerad. Du tycker om att leka och ha roligt tillsammans med barnen. Du har god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Du har stort engagemang i ditt arbete som barnskötare och är en trygg förebild för våra barn. Du trivs att arbeta med andra och bidrar till ett bra samarbete. Du kan kommunicera med barn, personal och vårdnadshavare och har förmåga att förmedla budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här hittar du hur du ansöker om utdrag ur belastningsregistret

Tjänsten kan komma att tillsättas av omplacerad eller övertalig anställd inom Jönköpings kommun.

Vill du veta mera
Rektor: Maria Lindström-Fogelberg 036 10 64 85
Bitr rektor: Maria Levinsson 036 10 74 24
Kommunalarbetarförbundet: Cecilia Fröding 036 10 22 82

Dela detta jobb

Barnskötare

Jönköpings kommun