skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-23

Ansök nu

Barnskötare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Gullingeskolan, den lilla skolan för elever med stora drömmar, satsar på kvalitet i undervisningen och i fritidshemmet för att ge våra elever största möjliga chans att lyckas i studierna och som unga människor. Det är självklart för oss att inrikta oss på språkutvecklande arbetssätt, inkludering och värdegrundsarbete. Vi är en skola i stark utveckling. Under nästa läsår prioriteras digital utveckling, pedagogisk utveckling och social utveckling.

Till vår skola kommer varje dag cirka 300 elever från förskoleklass till årskurs sex. Vi har en personalstyrka på cirka 70 duktiga personer som samverkar för att utbilda och utveckla våra elever. Skolledningen består av en rektor och två biträdande rektorer. Vi erbjuder frukost varje dag i vår fina matsal. Fritidspersonalen har sammanhängande planeringstid varje fredagförmiddag som inbegriper: gemensamt möte med tonvikt på kollegialt lärande, avdelningsmöte samt egen planering. Dessutom ingår planeringstid med lärare samt arbetslagstid.

För oss är det viktigt att skapa trivsel och trygghet för våra elever. I våra brukarundersökningar ser vi också att vi lyckas med det. Vår trygghetsgrupp består av kompetent och erfaren personal som arbetar aktivt med att främja och förebygga likabehandling och motverka alla former av diskriminering och kränkande behandling. 

Nu söker vi dig som vill komplettera våra medarbetare på fritidshemmet som består av förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. Tillsammans ska vi utveckla verksamheten till den allra bästa för våra elever hela dagen!

Vi vill att du:

  • ser möjligheterna till utveckling hos varje elev
  • samarbetar med pedagogerna i klassrummet, eleverna och deras vårdnadshavare och kollegorna på fritidshemmet
  • ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten
  • arbetar för att öka kvaliteten genom att aktivt bidra med egen kunskap och erfarenhet.

Din arbetstid kommer att vara förlagd i klassrummet, på elevernas raster och på fritidshemmet.

Vi söker en engagerad och positiv pedagog, som vill vara delaktig i elevernas utveckling och lärande. Du har elevernas bästa i fokus, du är tydlig, du är flexibel och du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Du har kunskaper i IKT. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5179

Kontakt    
Pernilla Kronestedt, 08 508 03 948

Sista ansökningsdag    2018-08-23
Utbildningskrav    Gymnasium

Dela detta jobb

Barnskötare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen