skoljobb.se

Barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-05-29

Ansök nu

Barnskötare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Varmt välkommen till Junedals förskoleområde!
Till Junedals förskoleområde söker vi barnskötare. Enheten är belägen i de centrala delarna av Jönköping och består av två förskolor med fyra avdelningar var. Förskolorna ligger nära varandra och delar gård som erbjuder stora ytor för lek och rörelse. Förskolornas nära läge till varandra skapar goda förutsättningar för samarbete, trygghet och kollegialt utbyte. Då vi är placerade i de centrala delarna av Jönköping har vi nära till det mesta. Både Stadsparken och Vätterstrandens natur ligger inom gångavstånd.
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden; gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi tycker att det är viktigt att verksamheten kännetecknas av omsorg om varje barns välbefinnande och utveckling. Här får du möjlighet att, tillsammans med oss, inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument. Du bidrar till förskolans undervisningsuppdrag och ansvarar för förskolans omsorgsuppdrag där du ger trygghet och stöd utifrån en helhetssyn på barnet och barnets behov.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har stort engagemang i ditt arbete som barnskötare och är en trygg förebild för våra barn. Du trivs att arbeta med andra och bidrar till ett bra samarbete. Du har kunskaper om förskolans uppdrag och styrdokument, kan kommunicera med barn, personal och vårdnadshavare och förmedlar budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som speglar förskolans värdegrund. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till ansökan om utdrag från belastningsregister

Urval och intervjuer pågår löpande under annonseringstiden.

Tjänsten kan komma att tillsättas av övertalig, befintlig personal inom Jönköpings kommun.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Rektor Jenny Ekstrand 036-105737
Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Barnskötare

Jönköpings kommun