skoljobb.se

Barnskötare, Björnbodaskolan/Sörgårdsskolan, vikariat, flertalet tjänster

Ansök nu

Barnskötare, Björnbodaskolan/Sörgårdsskolan, vikariat, flertalet tjänster

 

 

Arbetsplatsbeskrivning

Björnboda-Sörgårdsskolans verksamhet omfattar förskoleklass och grundskola 1-6 samt fritidshemmensverksamhet för ca 600 elever. Björnbodaskolan är en F-3 skola belägen i Vinsta. Fem minuters promenad därifrån genom våra grönområden ligger Sörgårdsskolan som är en F-6 skola och ligger i Kälvesta. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafiken till båda skolorna. Vår vision är att vara en bra skola för alla. För oss betyder det att vi har positiva förväntningar på eleverna, varandra och oss själva. Vårt inkluderande förhållningssätt och goda bemötande, där alla ska känna delaktighet, genomsyrar vår verksamhet. För att arbeta för vår vision sätter vi dialogen, kollegialt lärande och elevhälsa centralt.

Arbetsuppgifter

Björnbodaskolan/Sörgårdsskolan söker en barnskötare till arbete i arbetslagen åk F-3. Tjänsterna är vikariat höstterminen 2019 som omfattar arbete både i fritids- och skolverksamhet. Du kommer att ingå i arbetslag med lärare, fritidspedagog och barnskötare. Du har med dig goda idéer om hur skola och fritidshem kan komplettera och utveckla varandras verksamheter. Fritidsverksamheten och skolan delar lokaler. Skolan och fritidshemmet har gemensamt ansvar för eleverna och att lärandet pågår över hela dagen.

Kvalifikationer

Du är en positiv, engagerad och kreativ person, strukturerad och välorganiserad. Du ska vilja bidra med att utveckla verksamheten och skapa en positiv lärandemiljö på fritids. God samarbets- och initiativförmåga är egenskaper som vi värdesätter högt. Det är viktigt att du kan arbeta med elever i både små och stora grupper, arbeta både självständigt och samarbeta med andra. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan uttrycka dig tydligt i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom yrket är meriterande.

Övrigt

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista sökdatum. 

 

Dela detta jobb

Barnskötare, Björnbodaskolan/Sörgårdsskolan, vikariat, flertalet tjänster

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen