skoljobb.se

Barnskötare förskolan Skogstorp

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Barnskötare förskolan Skogstorp

Du ska tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten med utgångspunkt i förskolans styrdokument. Du är med och följer upp, utvecklar och utvärderar arbetet med hjälp av pedagogisk dokumentation.
Du vill vara med och skapa en lärandemiljö för både barn och kollegor som grundar sig på ömsesidig respekt och samarbete.
Du har ett positivt förhållningssätt som präglas av att försöka förstå barns intentioner, önskningar och förmågor och som ser fördelen med barns olikheter.
Du känner glädje och lust i att arbeta med barnen och deras läroprocesser.
Hos oss har alla pedagoger en egen lärplatta (iPad) som används i den pedagogiska dokumentationen, i barngruppen samt i samarbetet med föräldrar.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare, gärna med erfarenhet. Du ska arbeta med våra äldsta barn som är 4-5 år.
Vi letar efter dig som brinner för barns inflytande, för att se och lyfta fram deras lärprocesser samt vill arbeta med tema och projekt.
Du ser och bekräftar barnen och har en förmåga att kommunicera med barn på deras olika sätt.
Du vill samarbeta och ta ansvar i arbetslaget tillsammans med förskollärare och barnskötare, din roll som barnskötare i arbetslaget är viktig.

Förskolan Skogstorp har sex avdelningar fördelade på tre arbetslag. Förskolan ligger i naturnära Fresta i Upplands Väsby. Skogstorp är en av tre förskolor inom Magnetica education. Vi har ett nära ledarskap med chef på plats.

Dela detta jobb

Barnskötare förskolan Skogstorp

Magnetica Education AB