skoljobb.se

Barnskötare/fritidsledare till Odenskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Barnskötare/fritidsledare till Odenskolan

Odenskolan söker 2 st utbildade och engagerade barnskötare eller fritidsledare. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande. Du utgår från elevernas intresse och behov och utformar en meningsfull fritid. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar del av ditt uppdrag och arbete. Du verkar för att utmana eleverna vidare och inspirera till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller fritidsledare. Vi vill att du i samverkan med föräldrar, kollegor och övrig personal driver en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna. Du har förmågan att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från arbete i skola eller förskola. Du har god förmåga att arbeta i team men kan också arbeta självständigt.

”Lust att lära och tro på framtiden” Odenskolan ingår i Magnetica Education AB - fyra skolor varav en resursskola samt 3 förskolor i Upplands Väsby. Vi har ett nära samarbete och utbyte med varandra. Skolan som byggdes 2016 har ljusa, luftiga lokaler och studierum. Ett nav i varje hemvist där grupprum och arbetsrum samlas och där fritids får plats. Alla skolans aktiviteter ryms under samma tak. Musik- och dramarum, skaparrum, idrottshall och skolrestaurang blir lätta att nå för alla i skolan. Eget tillagningskök höjer trivseln och kvaliteten på skolmåltiderna. En trevlig skolgård inbjuder till lek och rörelse. Skolan ligger omgivet av småhusbebyggelse och flera grönområden. Här finns goda kommunikationer till och från skolan. Odenskolan har cirka 200 elever från förskoleklass till årskurs fem. Lärare och fritidspersonal tillhör två arbetslag åk F-2 och åk 3-5. På skolan finns tillgång till elevhälsa, specialpedagog, kurator.

Dela detta jobb

Barnskötare/fritidsledare till Odenskolan

Magnetica Education AB