skoljobb.se

Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Fyra år i rad har Kalmar utsetts till Årets Sommarstad. Vi befinner oss i ett spännande skede med stadsutveckling, expansion och nybyggnation av bostäder och vi arbetar intensivt med att utveckla kommunen på bred front.

Till våren kommer vi att behöva barnskötare till flera av våra förskolor och detta är en samlingsannons för dem. Vi har tjänster för både dig som är ny i yrkesrollen samt dig som har längre erfarenhet av arbetet.
Om du enbart är intresserad av en specifik tjänst eller arbetsplats får du gärna ange det i ditt personliga brev. Vi hanterar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och bidra till barns utveckling och lärande i ett framtidsperspektiv? Du kommer att få jobba i en stimulerande miljö med många kompetenta arbetskamrater.

Rollen som barnskötare innebär att du har fokus på barnens bästa. I samarbete med övriga barnskötare och förskollärare på förskolan bidrar du till att barnen får en rolig, trygg och lärorik verksamhet.

Utifrån internationella, nationella och kommunala styrdokument kompletterar du förskolläraren i uppdraget att främja barnens utveckling och lärande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad och kreativ utbildad barnskötare.
Du har ett medvetet förhållningssätt och en god förmåga att skapa relationer med barn, medarbetare och vårdnadshavare. Som person är du positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Barnskötare i Kalmar kommun - Ett lätt beslut

Företag Kalmar kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-24

Ansök nu

Dela detta jobb