skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden är en nystartad förskola och vi söker nu en erfaren och ambitiös barnskötare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité.

Hösten 2018 flyttade vår förskola in i en ny byggnad i Järvastaden, Solna. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av det pedagogiska arbetet och få möjligheten att utveckla dig själv som pedagog då är det här rätt förskola för dig.

Förskolan har närhet till ett fantastiskt naturreservat som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen. Förskolan består av 12 avdelningar som är indelade efter ålder. Vi har som profil hälsa och idrott. Vi vill erbjuda barnen möjlighet att upptäcka och lära tillsammans genom bl.a. olika skapande uttrycksformer. Vår förskola vill ge barnen lust att lära och en positiv upplevelse till naturen. Vi jobbar även för att stimulera till språk genom sång, dans och drama. För oss är trygghet och tillit en grund för ett livslångt lärande.

Vem är du?

Vi söker dig som är behörig barnskötare vilket innebär att du har genomfört Barn och Fritidsprogrammet eller på annat sätt utbildat dig till barnskötare.

Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets värdegrund. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som avdelningsansvarig och du siktar på att vidareutbilda dig till förskollärare. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, föräldrar samt kollegor. Goda kunskaper i engelska och IKT är meriterande. Vi håller just nu på att implementera TYRA-appen och utvecklar vår IKT.

För att arbeta inom förskola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi erbjuder dig:
• Friskvårdsbidrag
• Fyra planerings/utvärderingsdagar per år
• Fria, pedagogiska luncher
• En närvarande förskoleledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål

Tjänsten som barnskötare är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt men senast den 31 januari 2019.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta förskolechef Cecilia Aronsson, 070-745 50 61, cecilia.aronsson@raoulwallenbergskolan.se

Barnskötare med avdelningsansvar till Raoul Wallenbergförskolan Järvastaden

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb