skoljobb.se

Barnskötare med extra kompetens

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-27

Ansök nu

Barnskötare med extra kompetens

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen ”Järfälla för alla framåt”. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Enheten Söderhöjdens förskolor har fyra förskolor som alla ligger i Jakobsberg och har närheten till skogen både vid Järvafältet och i närmiljön samt närhet till flera andra skolor, bibliotek, buss och pendeltåg.
Söderhöjdens förskolor arbetar med språk och kommunikation i Projektet "Förskole+" Vilket innebär att vi lägger särskild vikt vid att förstärka barns språkutveckling.
Vi söker nu till Nybergs förskola en barnskötare med extra kunskap kring funktionsnedsättning till småbarnsavdelning.

Hos oss har du har tillgång till kompetensutveckling genom handledning både internt och externt samt utbildning genom bland annat Järfälla Barn- och Elevhälsa.


Friskvårdsbidrag lämnas enligt Järfälla Kommuns riktlinjer

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som barnskötare med extra kompetens kring barn med funktionsnedsättning ska du ingå i ett arbetslag. Du ska ha ett särskilt intresse och kunskap kring funktionsvariationer och kunna stödja små barns utveckling särskilt inom områden som motorik, kommunikation och omvårdnad. Tyngre lyft kan förekomma. Du ska även aktivt vara en del av arbetslaget och kunna leda barngruppen utifrån Läroplanen för förskolan (Lpfö98). Du ska sammarbeta med vårdnadshavare övrig personal på förskolan .

KVALIFIKATIONER
• Du ska ha barnskötarexamination och särskild kompetens och erfarenhet kring
funktionsnedsättning/funktionsvariationer.

• Att ha kunskap kring alternativ kommunikations metoder som TAKK och bildstöd är ett önskemål.

• Du ska ha en mycket god kunskap i svenska språket.

• Som person är du lugn, tålmodig och du har lätt att kommunicera med såväl barn som vuxna. Utbildning och erfarenhet som barnskötare krävs.
Erfarenhet och intresse av arbete med småbarn med funktionsvariaoner är även ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare med extra kompetens

Järfälla kommun