skoljobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu Barnskötare och Förskollärare till vår Bemanningsenhet, för bemanning på våra förskolor i Vimmerby kommun.

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Ditt nya jobb

Tjänsten innebär en anställning inom vår Bemanningsenhet, som tillhandahåller ersättare till kommunens verksamheter. Som anställd inom Bemanningsenheten tilldelas du arbete utifrån enheternas behov.

Som barnskötare och förskollärare arbetar du för att främja våra barns utveckling till kreativa, nyfikna och trygga individer. Arbetet innebär en betydelsefull roll som förebild för barnen och i ditt arbete ska du bidra till att barn, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga. Våra medarbetare inom förskolan lägger stor vikt vid att skapa förutsättningar för alla barn att utvecklas och lära genom lek och aktivitet. Tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar du det pedagogiska arbetet på din arbetsplats. Vi vill att du är väl insatt i förskolans läroplan.

Vi söker dig som


• har gymnasiekompetens för arbete som barnskötare alt. högskoleutbildning samt legitimation som förskollärare.
• har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
• har B-körkort och tillgång till egen bil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskoleverksamhet.

Vi värdesätter att du som person är ansvarstagande samt att du agerar tryggt och stabilt. Andra värdefulla egenskaper i yrket är kreativitet, lyhördhet och en positiv inställning. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning inom Bemanningsenheten. Sysselsättningsgrad: 100%  Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2019-02-17 

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Barn- och utbildningsförvaltning en och Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida: www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Barnskötare och Förskollärare till Bemanningsenheten

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Utgår

2019-02-25

Ansök nu

Dela detta jobb