skoljobb.se

Barnskötare/resurs

Regioner
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Barnskötare/resurs

 

Arbetsplatsbeskrivning

Storkyrkoskolan är en F-6-skola med cirka 160 elever. Under läsåret 19/20 är vi tillfälligt placerade på Eriksddalsskolan pga renovering av våra ordinarie lokaler i Gamla Stan. Storkyrkoskolan är tillsammans med Björngårdsskolan ett rektorsområde.

Arbetsbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifter i denna barnskötartjänst är att fungera som resurs för en elev i förskoleklass. Eleven har AST-problematik samt arabiska som modersmål.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med AST-problematik är meriterande. Viktigt för sammanhanget är att du behärskar arabiska och svenska språket.Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela fverksamheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt

Dela detta jobb

Barnskötare/resurs

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen