skoljobb.se

Barnskötare/resurs (Behovs- eller timanställning)

Om oss

Gungan är ett litet föräldrakooperativ som funnits i mer än 30 år med stora idéer och visioner. Förskolan har en inarbetad och solid verksamhet. Vi finns i ljusa, trivsamma och rymliga lokaler i Trädskoleområdet i Enskede gård, nära lekområden och natur. Förskolan har plats för 32 barn fördelade på två åldersintegrerade avdelningar med 8 pedagoger (varav en också arbetar som kock). Barnen träffas även i åldersbaserade tvärgrupper två dagar i veckan.

Vi arbetar temainriktat med barnens intresse i fokus och använder pedagogisk dokumentation och portfolio. Vi delar ofta in barnen i mindre grupper får att vara nära och ha tid att lyssna på barns tankar och idéer. Vår vision är att Gungan ska vara en stimulerande, trygg och lärorik mötesplats där allas värde respekteras. Gemensamt skapar vi en trygg och säker förskola där barnen utvecklas och lär. En kreativ miljö där glädjen och leken ges stort utrymme. Barnen ska känna sig sedda och bekräftade under dagens aktiviteter och rutiner. Barnets självkänsla stärks och självbilden utvecklas positivt när pedagogerna inbjuder till kommunikation och samspel. Vi vill skapa en så tillåtande miljö som möjligt för barnen så att en mångfald av aktiviteter tillgodoses. Såväl inne- som utemiljön ska utmana och stimulera barns nyfikenhet samt lust att lära.

Om tjänsten 

Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv meningsfull och utvecklade miljö skapas för varje barn och hela barngruppen. I den dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad. Som person är du flexibel och ansvarstagande i samverkan med barn, kollegor och föräldrar. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätta saker. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

Barnskötarutbildning

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev via ansökningsknappen. Med hänsyn till GDPR kommer samtliga CV:n och personliga brev att gallras senast efter det att anställningsförfarandet är avslutat. Vi kommer intervjua löpande under ansökningstidens gång, så sök gärna så snart som möjligt men senast den 8 december 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

För mer information om tjänsten eller ansökningsprocessen vänligen kontakta förskolerektor Ulrica Ernefelt  070-922 87 79.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om du erbjuds en anställning är du skyldig att visa upp utdrag ur belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

 

Dela detta jobb

Barnskötare/resurs (Behovs- eller timanställning)

Föräldrakooperativet Gungan