skoljobb.se

Barnskötare/resurspedagog

Regioner
Utgår

2019-02-17

Ansök nu

Barnskötare/resurspedagog

Sandvikskolan, den lilla skolan med de stora möjligheterna, är en F-5 skola i Viksjö med ca 340 barn/elever och 85 medarbetare. I vår verksamhet ryms förutom förskola och skola även grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Vi tror på att alla barn och elever kan och vill utvecklas om de får rätt förutsättningar vilket gör att vi har påbörjat ett arbete med att se över tillgängligheten i vår lärmiljö. Samarbete och kollegialt lärande är något vi tror gynnar våra barn och elever, dessutom gör det vårt arbete så mycket roligare och utvecklande. Vi är organiserade i arbetslag där lärare, fritidspedagoger, barnskötare och resurspedagoger samverkar för att elevens hela dag ska bli bra. Samarbetet över verksamheterna sker bland annat genom att vi har ett faddersystem, gemensamma teman och regelbundna gemensamma sångsamlingar.

Prioriterade utvecklingsområden lå 18/19 är:
• Tillgänglig undervisning
• Effektiva team
• Digital kompetens
• Pedagogisk dokumentation

Vi är ett glatt gäng som ser möjligheter och arbetar efter devisen "Vi vill varandra väl, vi gör varandra bra!" vilket bland annat innebär att vi ger varandra professionell feedback och arbetar utifrån en lösningsinriktad pedagogik, s.k LIP. Våra pedagoger är legitimerade/behöriga i sina respektive ämnen/arbetsområden. Vårt elevhälsoteam består av specialpedagog, skolsköterska, kurator, skolpsykolog samt skolhundsförare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad barnskötare/resurspedagog som vill arbeta med yngre årskurser F-åk 3. Anställningen är tidsbegränsad med en ev förlängning.

Du kommer att arbeta med elever i allmänhet och elever med stödbehov i synnerhet för att hela dagen ska fungera. Tillsammans med fritidshemsansvarig planera och genomföra den sedvanliga verksamheten i fritidshem samt arbeta gruppstärkande. I uppdraget ingår även att ha föräldrakontakt.

KVALIFIKATIONER
• Erfarenhet och någon form av pedagogisk utbildning

ÖVRIGT
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare/resurspedagog

Järfälla kommun