skoljobb.se

Barnskötare, Skogslund förskola

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Barnskötare, Skogslund förskola

Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.

Vill du veta mer om oss?
Besök oss på www.mjolby.se

Vill du vara med och starta upp utbildningen på Skogslund förskola?

För att möta barnomsorgsbehovet i Mjölby kommun startar vi upp Skogslund förskola i januari år 2020. Den beräknas finnas under vårterminen i väntan på att vår nybyggda förskola Sörby ska blir klar, sommaren år 2020. Skogslund förskola ligger i ett villaområde i Mjölby tätort och har skogen som närmaste granne.

Vi söker dig som vill vara med från grunden och starta upp denna förskola tillsammans med fler kompetenta pedagoger, med barnens bästa i fokus och läroplanens grundläggande värderingar som vägvisare.


ARBETSUPPGIFTER
Som barnskötare arbetar du efter aktuella styrdokument och deltar i undervisningen och utbildningen tillsammans med övriga kollegor. Tillsammans i arbetslaget arbetar ni för att skapa goda relationer med barn och vårdnadshavare samt en lärorik, trygg och rolig förskola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en barnskötarutbildning och/eller erfarenheter från arbete i förskola.

Som person är du engagerad och strukturerad i ditt arbetssätt, du besitter stor social kompetens, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ, ser möjligheter istället för hinder och har det kompetenta barnet i fokus.

Vi erbjuder dig ett positivt arbetsklimat med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla kommunens förskolor. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka både förskolans utbildning och din egen arbetssituation.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare, Skogslund förskola

Mjölby kommun