skoljobb.se

Barnskötare sökes

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-30

Ansök nu

Barnskötare sökes

Som Barnskötare på Turebergs Förskolor gör du skillnad för barn varje dag. Du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person- oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som Barnskötare. Turebergs Förskolor ska lägga grunden för ett livslångt lärande för våra barn. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för barn, vårdnadshavare och alla medarbetare. Vi ska stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda en trygg omsorg. Verksamheten ska utgå från en helhetssyn på barnet, barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Turebergs förskolor ligger i Sollentuna kommun. Vi är tre förskolor med totalt elva avdelningar. Vår pedagogiska metod är att arbeta utforskande med barnen och vi ser oss pedagoger som engagerade medforskare. Våra inom och utomhusmiljöer är upprustade och anpassade för våra barn och medarbetare. Vi satsar mycket på vår pedagogiska lärmiljö och är ledande inom det området i hela Sollentuna Kommun. Vår information och kommunikationsteknik ligger i framkant där vårt fokus är att ge våra medarbetare rätt verktyg, teknik och stöd. 

Arbetsuppgifter
Vi har bästa resultat i Sollentunas kommuns medarbetarenkät där det visar att våra medarbetare trivs bäst på arbetsplatsen. Våra förskolor är väldigt populära bland vårdnadshavare och det visar sig i brukarmätningen PILEN. Vill du arbeta i ett engagerat team och vara med och skapa ”Sveriges bästa förskolor”. Där vi genom bra miljöer, förhållningssätt, gemenskap, glädje och kvalité skapar trygghet och den bästa pedagogiken för våra barn. Som barnskötare tillsammans med förskollärare planerar, driver, utvecklar och utvärderar du det pedagogiska arbetet i förskolan. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och andra verktyg för att säkerställa kvalitén på förskolan. Dina arbetsuppgifter innebär att du tillsammans med övriga på avdelningen, arbetar med en grupp barn utifrån läroplanen och våra gemensamt satta mål.

Kvalifikationer
Du har dokumenterad behörighet som barnskötare och minst ett års erfarenhet att arbeta på förskola.

Du talar och skriver svenska obehindrat.
Du är social, trygg och ansvarsfull.
Vi vill att du är en lagspelare som är nyfiken, kreativ och att du vill inspirera barnen i deras lärande.

Du har vana att arbeta med tekniska hjälpmedel såsom dator, lärplatta och Apple TV.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning.

Som barnskötare på Turebergs Förskolor får du:

En trygg start genom en individanpassad introduktion i tre dagar samt egen mentor.

Arbetskläder, arbetsskor, egen lärplatta samt planeringstid varje vecka.

Bra lön, fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, centralt placerad arbetsplats, engagerad förskolechef, platsansvarig och avdelningsansvarig. Bra arbetskamrater, möjlighet att påverka utvecklingen samt en trygg arbetsgivare.

Anställningsvillkor:

Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 100% dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Du kan läsa mer om oss på www.turebergsforskolor.se

Dela detta jobb

Barnskötare sökes

Sollentuna kommun