skoljobb.se

Barnskötare, Strömbackens förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-08

Ansök nu

Barnskötare, Strömbackens förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

På Strömbackens förskola finns möjligheter!
I våra lokaler, en gång byggda som kontor, arbetar vi med barnen i åldersindelade grupper.
Potentialerna för att skapa spännande miljöer är unik och i vårt projektinriktade arbetssätt tillsammans med barnen, innebär vår förskolas utformning att vi pedagoger kan arbeta nära barnen i rum som utvecklas i takt med projektet. Barnens nyfikenhet och lust står i centrum, deras kompetenser tas till vara och får bli navet i vår verksamhet. Arbetssättet är utforskande, klimatet tillåtande, och tillsammans arbetar vi mot vår verksamhets mål. Vi utvecklas av och med varandra, liten som stor.
Här på den lilla förskolan värdesätter vi gemenskap, hos oss är alla värdefulla, välkomna och viktiga.
Strömbackens förskola är belägen i Kinna, med naturen helt nära. Vi arbetar gärna utomhus, och skapar pedagogiska platser och miljöer i skogen.

ARBETSUPPGIFTER
På Strömbackens förskola finns möjligheter! I våra lokaler, en gång byggda som kontor, arbetar vi med barnen i åldersindelade grupper. Potentialerna för att skapa spännande miljöer är unik. I vårt projektinriktade arbetssätt, innebär vår förskolas utformning att vi pedagoger kan arbeta nära och tillsammans med barnen i rum som utvecklas i takt med projektet. Barnens nyfikenhet och lust står i centrum, deras kompetenser tas till vara och får bli navet i vår verksamhet. Arbetssättet är utforskande, klimatet tillåtande, och tillsammans arbetar vi mot vår verksamhets mål. Vi utvecklas av och med varandra, liten som stor. Här på den lilla förskolan värdesätter vi gemenskap, hos oss är alla värdefulla, välkomna och viktiga. Strömbackens förskola är belägen i Kinna, med naturen helt nära. Vi arbetar gärna utomhus, och skapar pedagogiska platser och miljöer i skogen.
För att arbeta på Strömbackens förskola är du en positiv, ansvarstagande och initiativrik pedagog, som tillsammans med oss vill driva utvecklingen av vår unika förskola. På en mindre enhet är varje pedagog en viktig del, och möjligheterna att direkt påverka arbetssätt, organisation och struktur är en förmån. Vi söker dig som vågar prova, som är prestigelös och positiv. Brinner du för skapande? Vill du utmana barnens naturvetenskapliga förmågor? Tycker du om att skapa inspirerande, spännande miljöer? Här på Strömbackens förskola finns chansen att utmana dig själv, med stöd från positiva, utvecklingsbenägna och nyfikna barn och kollegor!
I ditt arbete hos oss får du tillgång till olika digitala verktyg, såsom Ipads (1–1), datorer, projektorer, robotteknik, greenscreen och annan teknisk utrustning. Du får arbetskläder för utomhusvistelse, friskvårdsersättning samt pedagogiska måltider. Vi arbetar fortlöpande med kompetensutveckling och kollegialt lärande i verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är barnskötare.
• Kan bidra och driva Strömbackens fortsatta utveckling.
• Är lyhörd och har förmågan att se varje barns individuella behov och förutsättningar
• Är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
• Vill skapa inbjudande, inspirerande och föränderliga lärmiljöer.
• Är positiv och vill lära nytt, som både inspirerar och inspireras av oss kollegor.
• Vill arbeta med pedagogisk dokumentation och kollegialt lärande.
• Har en god struktur i ditt arbete, tar eget ansvar och är målmedveten.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Barnskötare, Strömbackens förskola

Marks kommun