skoljobb.se

Barnskötare till Aleskogens förskola

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Barnskötare till Aleskogens förskola

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Aleskogens förskola har 8 avdelningar. Vi söker dig som vill arbeta med barn med särskilda behov och som har drivkraften och engagemangen att utvecklas tillsammans med kollegor.

Aleskogens förskolas vision är att arbeta med hållbar utveckling. Det innebär att skapa en bra kontakt till natur och miljö utifrån helhets perspektiv. Det handlar även om livsstil och hälsa som en viktig del i vardagen. Detta sker i en naturlig och stimulerande miljö genom förskolans fantastiska läge där hav, skog och stad möter varandra.
Som medarbetare på Aleskogen förskola ska du tycka det är roligt att utveckla verksamheten med barns lärande i fokus.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som brinner för att arbeta med hållbar utveckling. Som barnskötare är du skicklig på att samverka tillsammans med kollegor, vårdnadshavare och rehabiliteringspersonal samt specialpedagog.

Tillsammans med dina kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. I den dagliga kontakten med vårdnadshavarna är du engagerad, fokuserad och har ett vänligt bemötande. Du skall gemensamt med övrig personal arbeta för att skapa en trygg, rolig och utmanande verksamhet för barnen.

Vi söker dig som tillsammans med förskollärarna:
- planerar att dokumentera verksamhet utifrån våra styrdokument.
- är ansvarfull, engagerad och har stor förmåga att se lösningar. Känner ansvar för avdelningen såväl som för verksamheten i helhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet att arbeta med barn med särskilda behov samt kunskaper i tecken som stöd är meriterande.
Vi söker en medarbetare med engagemang och ett positivt och reflekterande förhållningssätt som bidrar till ett öppet och socialt klimat. Du är flexibel, tar ansvar och är initiativrik. Du sätter barnen i centrum och är bra på att samarbeta både med kollegor, vårdnadshavare och barn. Du ska gilla utmaningar och jobba utifrån ett lösningsinriktat arbetssätt. Du ser möjlighet i mångfald och variation. Du är lyhörd och kommunikativ när det gäller såväl barn som vuxna.

Du får gärna vara flerspråkig och arbetet kräver god datorvana.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Barnskötare till Aleskogens förskola

Halmstads kommun