skoljobb.se

Var med och utveckla förskolan i Köping när vi styr mot nya och spännande utmaningar. Nu söker vi dig som vill arbeta som barnskötare hos oss. Är du en av våra nya kollegor? 

Vår vision är att bli en av Sveriges bästa förskolekommuner! Här utvecklar vi ständigt det pedagogiska kvalitetsarbetet. Vi har ett bra samarbete med högskola och universitet där vi genom våra övningsförskolor får chansen att lära av varandra och hålla oss uppdaterade på senaste forskningen. På vår webb kan du läsa mer om både våra förskolor och hur vi arbetar med övningsförskolor och hur vi lära av varandra. Där finns även en film där studenter och medarbetare från förskolan i Köping medverkar. Du hittar det på www.koping.se/forskolor.

Att jobba på förskolan i Köping innebär att du får:
- kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov
- fyra planeringsdagar per år
- arbetskläder
- friskvårdstimme
- personlig lärplatta i tjänsten
- egen mentor om du är nyutexaminerad
- handledning av specialpedagog 
- konkurrenskraftig lön
- önskad sysselsättningsgrad
- möjlighet till olika ansvarsuppgifter beroende på intresse, lämplighet och behov. 

Dina arbetsuppgifter som barnskötare hos oss är att du är med och bidrar till att förskolans kan genomföra sitt uppdrag. Det gör du genom att: 
• Arbeta utifrån förskolans styrdokument. 
• Skapa en trygg och stimulerande miljö som utgår från barnens behov och intressen. 
• Följa barnets och barngruppens utveckling och lärande genom pedagogisk dokumentation. 

Du blir en viktig stöttepelare för förskolläraren som ansvarar för det pedagogiska genom ditt arbete i barngruppen. Du vistas nära barnen, lyssnar och samtalar och har förmåga att se det individuella barnets behov. Även vårdnadshavarkontakt ingår i ditt arbete, exempelvis i tamburen eller genom telefonsamtal.

Vi har ett behov av barnskötare med anställning tillsvidare både till fasta placeringar på avdelningar samt till vår bemanningspool. I vår bemanningspool är du också tillsvidare anställd men har du möjligheten att få testa att arbeta på flera av våra olika förskolor med möjlighet att när behov uppstår få önska fast placering på specifik avdelning. Glöm inte att ange om du har något särskilt önskemål av placering i din ansökan.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av arbete inom en pedagogiskverksamhet med fördel inom förskolan. Du är en god ambassadör för vår kommun och har ett professionellt bemötande mot våra barn, föräldrar och dina kollegor samt värdesätter en arbetsplats som kännetecknas av trivsel, kvalitet och ett bra samarbetsklimat.

Vi kommer att arbeta löpande med intervjuer under annonsens ansökningstid så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. 
Varmt välkommen med din ansökan!

I våra verksamheter gäller skyldighet att lämna registerutdrag enligt Skollag 2010:800. Ytterligare information lämnas i samband med ev anställningserbjudande.


Vår kommun
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
  
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Barn & Utbildning
73185 KÖPING 
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2018-11-30
Ange referens: 142/2018 BUN
  
Kontaktpersoner
Förskolechef Jenny Ivarsson, 0221 - 625016
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Kommunal Köping, 0221-253 75

Barnskötare till Barn- och utbildningsförvaltningen

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb