skoljobb.se

Barnskötare till Borgmästarens förskola

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-01

Ansök nu

Barnskötare till Borgmästarens förskola

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Borgmästarens förskola ligger i Notvikens bostadsområde cirka 3 km från Luleå centrum bara ett stenkast från Luleå älv. Förskolan har en fantastisk närmiljö med fina möjligheter till promenadstråk och inbjudande lärmiljöer invid strandnära lägen.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska självständigt och tillsammans med kollegor arbeta med utveckling av förskolans lärmiljöer och arbetssätt, utifrån läroplanens mål och intentioner. Du ska vara väl förtrogen med styrdokument som du kopplar till barns lärande och vår verksamhet genom bland annat pedagogisk dokumentation. Du ska vara nyfiken och kunnig på barns lärande och vara intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ämnen kring barns utveckling och lärande.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha barnskötarutbildning och god social samarbetsförmåga och är flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du har kunskaper i estetiska lärprocesser och musik, och är intresserad av genusfrågor, utemiljön/utepedagogik och rörelse samt teknik. Du ser IKT om en naturlig del i arbetet tillsammans med barnen och vill utveckla detta arbete.


ÖVRIGT
Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Barnskötare till Borgmästarens förskola

Luleå kommun