skoljobb.se

Barnskötare till förskolan Skutan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-10

Ansök nu

Barnskötare till förskolan Skutan

Du ska tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten med utgångspunkt från förskolans styrdokument. Du föjler upp, utvecklar och utvärderar arbetet med hjälp av pedagogisk dokumentation.
Du har vana att arbeta utifrån olika lärandemiljöer. Lärmiljöerna grundarsig på ömsesidighet, respekt och samarbete mellan både barn och kollegor. Du arbetar utifrån att det är barnens intressen, idéer och funderingar som styr verksamheten. Utifrån det känner du en glädje och lust att arbeta med barnen och deras lärprocesser.
Alla pedagoger på förskolan har en egen lärplatta (iPad) som används för dokumentation, pedagogisk dokumentation, i barngruppen samt i arbetet med vårdnadshavare.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och vill arbeta med oss på förskolan Skutan.
Du kan använda läroplanen i verksamheten, känner lust och glädje i att arbeta med barnens lärprocesser och vill påverka genom delaktighet och inflytande tillsammans med barn och medarbetare. Du är van att arbeta i projektform och du kan dokumentera de lärprocesser som sker hos barnen.
Du tycker att utveckling är en viktig del i arbetet med barnen och du tycker om att prova nytt och utforska.

Förskolan Skutan har fyra avdelningar uppdelade på två arbetslag. Skutan har inriktningen musik, dans och drama. Förskolan ligger i Odenslunda, Upplands Väsby, har en stor gård och nära till skog och natur.
I arbetet med barnen har vi tillgång till digitala verktyg som projektor, OH-apparat och iPads. Skutan är en av tre förskolor inom Magnetica education AB.

Dela detta jobb

Barnskötare till förskolan Skutan

Magnetica Education AB