skoljobb.se

Barnskötare till förskolan Ugglevägen

Företag Falu kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Barnskötare till förskolan Ugglevägen

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Förskolan Ugglevägen är Falu Kommuns enda dygnet runt-förskola. Vår dygnet runt-verksamhet omfattar barn mellan 1 och 12 år. Förskolan Ugglevägen är en ombyggd grundskola som ligger precis invid sjöarna Tisken och Runn i bostadsområdet Kvarnberget i Falun. Vi har öppna och ljusa lokaler med skogen och sjöarna alldeles inpå knuten. Vi ligger samtidigt på gångavstånd från centrum.

Vi arbetar strukturerat med Falu Förskolas systematiska kvalitetshjul kopplat till Lpfö 18,  och erbjuder våra pedagoger fem studiedagar/år för planering, uppföljning och utvärdering av verksamheten. Vi ger även möjlighet för hela arbetslag att få gemensam kompetensutveckling.

Vi har tillgång till specialpedagoger och verksamhetsutvecklare, vilka finns centralt i organisationen. Falu Förskolas lektor erbjuder våra pedagoger kompetensutveckling i olika forum, för att hålla oss uppdaterade inom den senaste forskningen rörande förskolans utveckling.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet där barn får möjlighet att lyckas och utveckla alla sina förmågor, där miljön är trygg och ger möjlighet till många lärorika stunder med engagerade pedagoger? Då ska du söka till oss.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare ingår du i ett arbetslag tillsammans med förskollärare. Ni planerar och utformar verksamheten för att möta alla våra barn på förskolan. Du som barnskötare ska verka för en tillgänglig miljö för omsorg, lek, rörelse, utveckling och lärande. Arbetet innebär att du deltar i all ordinarie verksamhet på förskolan där du förväntas kunna hålla i planerade
aktiviteter tillsammans med barnen.

Kvalifikationer
- Barnskötarutbildning

- Datorvana

- Intresse av att utveckla det hälsofrämjande arbetet

Personliga egenskaper
Vi söker dig dom har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du besitter förmågan att vara nyfiken i mötet med barnen samt har lätt för och tycker att det är viktigt att skapa ett förtroendefullt och nära samarbete med vårdnadshavare. Du har även ett intresse för att utveckla miljöer som inspirerar till skapande i alla dess former ex dans, musik, drama, målning

Meriterande kvalifikationer

- ICDP utbildning

- Lika villkors utbildning

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning med ett heltidsmått på 38;25, skift må-sön. Dag, kväll och helg. Tillträde
enligt överenskommelse. 

Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

För den som erbjuds
tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens
belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med ansökan, så
att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar

Louise Marwig-Nilsson, förskolechef: 023-828 85 

Fackliga representanter

Åsa Hedlund, Kommunal: 010-4427000

Kontaktinformation
Louise Marwig-Nilsson, Förskolechef

Arbetsplats
Slaggatan 4

79171 Falun

Dela detta jobb

Barnskötare till förskolan Ugglevägen

Falu kommun