skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Som barnskötare i vår fritidshemssatsning bidrar du till att dagliga pedagogiska arbetet utvecklar våra elever. Tillsammans med övriga kollegor på skolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklandemiljö skapas för varje elev och för hela gruppen. Du deltar aktivt i planeringar och utvärdering av hur arbetet fungerat. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på skolan fungerar väl och att det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje elev och för gruppen. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vana att dokumentera. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela skolan och enheten. Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hässelby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7401
Kontakt
  • Lolitha Nilsson, 0850841757
Facklig företrädare
  • Heidi Forsander, Kommunal, 08-50841750
  • Birgitta Lundin, Kommunal, 08-50841750
Publicerat 2019-02-06
Sista ansökningsdag 2019-02-20
Utbildningskrav Gymnasium

Barnskötare till fritidssatsning på Smedshagsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-20

Ansök nu

Dela detta jobb