skoljobb.se

Barnskötare till grundsärskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-27

Ansök nu

Barnskötare till grundsärskola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Ekensbergsskolan är en liten skola i naturskön miljö där vi har tillgång till bad och kanotpaddling. Vi har även nära till skog och mark där eleverna har sina naturstudier. I Ekensbergsskolan är samarbetet väl utvecklat från förskoleklass till årskurs fem. För att ge barnen helhetsperspektiv på sitt lärande är vårt arbetssätt undersökande och tematiskt. Under de tematiska arbetet samverkar hela arbetslaget, vi kan på detta sätt arbeta i små grupper vilket möjliggör ett praktiskt och upplevelsebaserat arbetssätt.

Hösten 2017 startade vi grundsärskola som omfattar skolverksamhet åk F-3 med tillhörande fritidshemsverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker engagerad barnskötare till vår grundsärskolan som tycker att det är roligt och spännande att följa elevers utveckling och lärande. Då uppgiften innebär att du ska följa eleverna under hela den samlade skoldagen krävs att du har ett genuint intresse och en djupare förståelse för de behov eleverna har. Din arbetsinsats kommer dels att behövas under skoltid i klassrummet, under raster, i matsalssituationer och på fritidshemstid.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.

Du är lugn, trygg och möter elever lågaffektivt. Du visar intresse och engagemang för elever som kan utmana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt.

Du är strukturerad, driftig och klarar att arbeta självgående men trivs i nära samarbete med andra. När en situation behöver lösas gör du det på ett flexibelt, följsamt och konstruktivt sätt. Genom ditt goda omdöme, utåtriktade och sociala sätt har du lätt att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. I samarbetet kan du dela med dig kunskap såväl som ta del av andras kunskap.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat till 2018-12-31 med möjlighet till förlängning.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-10-01
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5892

Kontakt    
Hans Ericson, 08-508 222 60
Utbildningskrav    Gymnasium

Dela detta jobb

Barnskötare till grundsärskola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen