skoljobb.se

Barnskötare till Lugnets förskola

Ansök nu

Barnskötare till Lugnets förskola

Utbildningskontoret, Förskoleavdelningen, Lugnets förskola

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Lugnets förskola söker vi en barnskötare

Lugnets förskola är belägen i Gustavsberg nära bussar, skog och kulturutbud.

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen lärorik och lustfylld för våra barn i Värmdö kommun.

Varje dag har vi ca 100 barn som kommer till vår förskola med bra utformade pedagogiska lokaler, arbetsrum för pedagoger och stora härliga gårdar.

Just nu söker vi en barnskötare till en av våra 7 avdelningar.

Vårt motto: Alla barn ska gå på just sin bästa förskola och vi ger alla förutsättning för barnen att lyckas i sin vardag!

Förskolan bedriver en verksamhet utifrån målen i Läroplanen för förskolan (Lpfö 18) där omsorg, lärande och fostran på ett lust - och lekfullt sätt bildar en helhet.

Lugnets förskola har Grön flagg, ett gott likabehandlings-och jämlikhetsarbete, samarbetar med Friluftsfrämjandet, arbetar med språkutvecklande förskola, arbetar med pedagogisk dokumentation och digitalisering. Vi är även stolta över att ha ett eget förskolebibliotek där både avdelningar och vårdnadshavare lånar böcker.

Förskolan har ca 100 barn och 20 pedagoger varav 7 är förskollärare. Barnen är fördelade på sju avdelningar: tre avdelningar för barnen 1-3 år och 4 för barnen 3-5 år.

Rollen som barnskötare innebär:

Att arbeta enligt läroplanens målområden tillsammans med ditt arbetslag.

Att tillsammans med ditt arbetslag bedriva undervisning och utbildning, genomföra dokumentation – utvärdera-följa upp och planera.

Samarbetar med de andra avdelningarna i det kollegiala lärandet och skapa goda relationer med barn och föräldrar.

Vi söker dig som är: utbildad barnskötare, har barnfokus, är tydlig i din yrkesroll, kan fungera som en del i en helhet, ser möjligheter och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Kan jobba enskilt men också i grupp. Är mål- och uppdragsfokuserad. Extra meriterande är om du har tidigare erfarenhet och intresse för pedagogisk dokumentation och likabehandlingsarbete. Vidare har du en god datavana och goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är ett vikariat på 100 % med stor möjlighet till förlängning.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 25 september.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna Bjers Giles, rektor, 08-57047457. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare till Lugnets förskola

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen