skoljobb.se

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Är du vår nya barnskötare?

Den 10 januari 2023 öppnade vi äntligen portarna för våra elever i nybyggda Midsommarkransens grundskola på Bäckvägen 1. I takt med tillväxten behöver vi rekrytera ännu fler kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med på resan och bidra till skolans utveckling. Vi söker nu två barnskötare till lågstadiet! 

Välkommen till Midsommarkransens grundskola – En skola för alla

Vi är just nu en F-5 skola med cirka 500 elever. I den fantastiska skolan ryms hela 1000 elever då skolan på sikt kommer vara 3-parallellig upp till årskurs 9 och även innefatta anpassad grundskola. Till hösten kommer vi att utöka med årskurs 6 och 7 samt anpassad grundskola.

På skolan jobbar nu ungefär 70 medarbetare, två biträdande rektorer och en rektor. Vårt fokus ligger på kunskap och grunden för ett gott lärande är trygghet, förutsägbarhet och studiero vilket är ett ständigt pågående område att utveckla och förbättra. Vårt ledord är: En skola för alla!

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare bidrar du till att verksamheten på lågstadiet fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på elevens delaktighet och behov. Tillsammans med övriga kollegor på skolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje elev och för hela elevgruppen. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt skolans läroplan och kunskapsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på skola som barnskötare och vana att dokumentera. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete såväl som till hela skolan och ditt arbetslag. Du samverkar med elever, kollegor och vårdnadshavare på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Barnskötare till Midsommarkransens grundskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb