skoljobb.se

Barnskötare till Mjölby tätort, timvikarie

Regioner
Utgår

2021-09-20

Ansök nu

Barnskötare till Mjölby tätort, timvikarie

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du ha ett arbete som är omväxlande och roligt?

Vi behöver nu fler medarbetar till vår vikariebank med timanställda vikarier inom förskolan. Som timvikarie i förskolan träffar du många barn varje dag och är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö. Du kommer att tillhöra och arbeta på förskolorna i Mjölby tätort.

ARBETSUPPGIFTER
Som timvikarie är du en av våra viktigaste resurser!
Vi behöver dig när ordinarie personal är sjuk, har semester eller annan ledighet. Våra timvikarier finns inom alla våra verksamheter men nu söker vi i första hand till förskolans verksamhet. Som timvikarie kan du bli bokad med kort varsel de dagar du uppgett att du har möjlighet att arbeta. Du lägger själv in i TimePool de tider du kan arbeta. När du blivit bokad får du meddelande via SMS med information om var och när du ska arbeta.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av praktiskt och pedagogiskt arbete så att barns utveckling, trygghet och lärande stimuleras. Du ger omsorg till och aktiverar barn vid förskolan, motiverar och stimulerar barnen att utvecklas utifrån deras egna förmågor och intressen. Arbetet utförs utifrån läroplanen för förskolan samt de övriga styrdokument som reglerar verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning på Barn- och fritidsprogrammet eller har annan erfarenhet som arbetsgivaren anser som likvärdig.
För att arbeta inom förskola, skola och fritidshem måste du enligt lag lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som timvikarie i förskolan, där du möter kompetenta medarbetare och härliga barn!

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare till Mjölby tätort, timvikarie

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning