skoljobb.se

Barnskötare till Skänninge och Väderstad förskolor, timvikarie

Företag Mjölby kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-20

Ansök nu

Barnskötare till Skänninge och Väderstad förskolor, timvikarie

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 900 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vi behöver nu fler medarbetare till vår vikariebank med timanställda vikarier inom förskola. Arbetet som timvikarie är omväxlande och roligt.
Som timvikarie i förskolan träffar du många barn varje dag och är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö. Som timvikarie i förskolan kommer du att tillhöra och arbeta i ett av våra två områden som är Skänninge och Väderstad.

ARBETSUPPGIFTER
Som timvikarie är du en av våra viktigaste resurser!
Vi behöver dig när ordinarie personal är sjuk, har semester eller annan ledighet. Våra timvikarier finns inom alla våra verksamheter men nu söker vi i första hand till förskolans verksamhet.

Som timvikarie kan du bli bokad med kort varsel de dagar du uppgett att du har möjlighet att arbeta. Du lägger själv in i Time pool de tider du kan arbeta. När du blivit bokad får du meddelande via SMS var och när du ska arbeta.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av praktiskt och pedagogiskt arbete så att barns utveckling, trygghet och lärande stimuleras.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning, Barnskötarutbildning är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att träffa nya människor. Du har förmågan att se barns olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar.

För att få arbeta inom förskola, skola och fritidshem måste du enligt lag lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister.

ÖVRIGT
Vi kommer att kalla till intervju löpande under ansökningstiden.
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Barnskötare till Skänninge och Väderstad förskolor, timvikarie

Mjölby kommun