skoljobb.se

Beskrivningen
Vi söker nu barnskötare till Sofiero förskola i Laholm för arbete på två nya avdelningar som startas under början av 2019. Vi arbetar mycket med barnens språkutveckling, emotionell och social utveckling samt barnens behov av rörelse.

Arbetsplatsen
Sofiero förskola är i dagsläget en liten förskola om 1,5 avdelning. 1-2 nya avdelningar öppnas upp i Paviljonger i nära anslutning till den befintliga förskolan. Förskolan kommer att drivas som en gemensam enhet med samanhängande utemiljö. En ny utemiljö anläggs vid Paviljongerna som kopplas samman med den den vid den befintliga förskolan.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare är du delaktig i att planera, dokumentera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan tillsammans med ditt arbetslag. Du reflekterar, dokumenterar och utvecklar verksamheten med barnens bästa i fokus. Allt detta sker i nära samarbete med kollegor, barn och vårdnadshavare. En stor del av förskolans verksamhet är förlagd utomhus. Den pedagogiska verksamheten på förskolorna i Laholms kommun fokuserar speciellt på barnens språkutveckling. Barn emotionella/sociala utveckling och barnens behov av rörelse och utevistelse står också i fokus. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads och datorer) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Du ska vara en närvarande pedagog som vill vara delaktig i att skapa en utvecklande, rolig och lärorik förskola. Det är meriterande om du har erfarenhet i yrket. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Vi ser gärna att du även har kompetens inom IKT och att du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du har en drivkraft att tillsammans med arbetslaget utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns unika förutsättningar. Du är positiv och har ett stort engagemang i ditt yrke samt en vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans med arbetslaget på förskolan.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform
2-3 tjänster. Visstidsanställning till 191231 med möjlighet till förlängning, 75-100 %

Tillträdesdag
190115 eller enligt överenskommelse

Upplysningar
Conny Strömberg, Förskolechef, 070-606 11 26

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Barnskötare till Sofiero förskola 2-3 tjänster

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb