skoljobb.se

Var med och utveckla förskolan i Köping när vi styr mot nya och spännande utmaningar. Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss på Nattugglan som är en verksamhet som har öppet på kvällar, nätter och helger. Är du vår nya kollega? 

Nattugglan är en kväll, natt och helgöppen verksamhet för barn mellan 1-12 år som erbjuder pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid. 

Att jobba inom förskoleverksamheten i Köping innebär att du får:
- kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov
- fyra planeringsdagar per år
- arbetskläder
- konkurrenskraftig lön
- önskad sysselsättningsgrad
- möjlighet till olika ansvarsuppgifter beroende på intresse, lämplighet och behov. 

Arbetsuppgifter:
Som barnskötare på Nattugglan är att du är med och bidrar till att skapa en trygg och stimulerande miljö som utgår från barnens behov och intressen. 

Vår målsättning är att erbjuda en kväll, natt och helgverksamhet där omsorg och lärande bildar en helhet.
När vi planerar utgår vi från barnens intressen, förutsättningar och behov. Ett bra bemötande och en god omsorg ligger till grund för att barnen ska känna sig trygga med att komma till vår verksamhet och få en lugn kvälls, natt och helgmiljö.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av arbete med barn, stora som små inom en pedagogiskverksamhet. Du är en förebild och god ambassadör för vår kommun och har ett professionellt bemötande mot våra barn, föräldrar och dina kollegor. Samarbete är viktigit för dig och du är duktig på att lyssna, kommunicera och är lösningsfokuserad. Du är en flexibel person som dina kollegor kan lita på. 

Varmt välkommen med din ansökan!


I våra verksamheter gäller skyldighet att lämna registerutdrag enligt Skollag 2010:800. Ytterligare information lämnas i samband med ev anställningserbjudande.


Vår kommun
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Barn & Utbildning
73185 KÖPING
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2018-12-31
Ange referens: 159/2018 BUN
 
Kontaktpersoner
Förskollärare Lena Gunnarsson, 0221-25252
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Kommunal Köping, 0221-253 75

Barnskötare till Trollsländans förskoleenhet

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb