skoljobb.se

RWF Järvastaden är en nystartad förskola som växer. Vi utökar förskolan med ett antal avdelningar till i augusti samt flyttar in i en ny byggnad. Förskolan kommer att bestå av 12 avdelningar och ha plats för cirka 220 barn. Varje arbetslag kommer att består av förskollärare och barnskötare. Du blir en del av ett arbetslag som driver och utvecklar sin egen samt hela förskolans verksamhet framåt. Du som barnskötare ska vara delaktig i både förskolan och avdelningens pedagogiska planering, utvärderingar och analyser.

Genom att arbeta i spännande projekt som utvecklas genom pedagogisk dokumentation och stödjande lärmiljöer driver vi vår utveckling framåt. Goda möjligheter för personlig utveckling kommer att finnas. Tillsammans med ditt arbetslag kommer ni löpande informera vårdnadshavare om barnens utveckling och lärande enligt förskolans läroplan. Vi använder oss av Tyra som IT-verktyg.

Vi söker en positiv och kompetent barnskötare till vår förskola i Järvastaden som vill vara med och utveckla förskolan tillsammans med oss!

Vi ser gärna att du som söker delar våra värderingar och vår uppfattning hur en god verksamhet bedrivs. Du tror på att barn kan och vill och har förmågan att individanpassa verksamheten. Du ser till att barnen får rikliga möjligheter att utveckla sina karaktärer och förmågor. Du ska ha ett tillåtande förhållningssätt men ändå skapa lugn och trygghet i barngruppen. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet samt att skapa en kreativ miljö där barnen kan utforska och utmanas. Du ska bemöta barn och vuxna med respekt och se ditt uppdrag som världens viktigaste arbete.

Vi söker dig som är lösningsfokuserad och tänker att ”här får jag, här kan jag, här utmanas jag”. I ditt arbete ingår det att förstå sitt uppdrag och vara införstådd i läroplanen. Du ska, tillsammans med förskollärare och övriga kollegor, se till att verksamheten svarar mot rådande styrdokument och beslut. I din roll bör du därför vara lösningsfokuserad och flexibel, ha lätt för att samarbeta och dela med dig av goda erfarenheter, samt vara självständig. Det är positivt om du har erfarenhet av ett projekterande arbetssätt, pedagogisk dokumentation och IKT.

Meriterande är:
Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter
Mål- och resultatinriktad
Stresstålig

Vår verksamhetsidé är att kunna erbjuda barn och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9. RWF Järvastaden ligger i anslutning till vår F-6 skola. Vår vision är ”att vi vill bidra positiv till utveckling av svensk förskola, skola och därmed Sverige”. Vi har Raoul Wallenberg som vår förebild och strävar att bedriva vår verksamhet i hans anda. Våra fyra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och inspirerade av Raoul Wallenberg och hans livsgärning. Vi är övertygade om att ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft är förmågor som leder till ett lyckligt, harmoniskt och framgångsrikt liv.

Vi har både skolor och förskolor och finns idag i Bromma, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Uppsala och Solna. Vi öppnar under 2018 nya förskolor i Ekerö och Haninge.

www.raoulwallenbergskolan.se/rwf-jarvastaden

Barnskötare till vår förskola, RWF Järvastaden i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb