skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Olovslund/Nockebyhovsskolor; 
Våra skolor ligger naturskönt i Bromma. Nockebyhovsskolan är vår lilla annexskola som ligger intill Judarnskogen nära Mälaren. Det är en enparallellig F-3 skola med ca 100 elever. Olovslundsskolan, som är vår huvudskola med drygt 500 elever är en treparallellig F-6 skola. På skolan finns också vår grundsärskola.

De fina utemiljöerna runt våra skolor lockar till utomhuspedagogik. Det är något vi tror gör våra elever friskare, gladare och piggare.

På våra skolor finns ett aktivt pedagogiskt utvecklingsarbete som har lett till genomgående goda kunskapsresultat. I våra skolor upplever eleverna trygghet och studiero. Under de kommande åren utvecklar vi vårt arbete med formativ bedömning och kollegialt lärande. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där man trivs, får ansvar och känner att man kan påverka.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innebär att du under lärarens pedagogiska ansvar deltar i planering och genomförandet av undervisningen, att tillsammans med fritidspersonal planera, utveckla och ansvara för fritidshemsverksamheten och att tillsammans med arbetslaget svara för elevernas tillsyn och aktiviteter under raster, fritidshem och annan icke lektionsbunden tid.

Kvalifikationer

Vi vill att du

  • har erfarenhet och kunskap om att arbeta i grundsärskolan
  • har kunskap om grundsärskolans och fritidshemmets styrdokument
  • ha kunskap och erfarenhet kring utvecklingsstörning, autism och alternativ kommunikation
  • ha erfarenhet att arbeta i olika gruppkonstellationer
  • har erfarenhet att ta ansvar individuellt och i grupp

Vi ser helst att du är en utbildad barnskötare. Vi vill att du har ett kreativt och flexibelt arbetssätt som främjar elevernas lärande. Meriterande om du kan använda tecken som stöd. Du tycker om att vistas ute.

Som person är du lugn, uthållig, initiativrik, positiv och har en god samarbetsförmåga.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-09
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bromma
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6370
Kontakt
  • Elisabeth Smeds, 08-508 075 53
Publicerat 2018-10-05
Sista ansökningsdag 2018-10-19

Barnskötare till vår grundsärskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-19

Ansök nu

Dela detta jobb