skoljobb.se

Är du den vi söker? I så fall tror du på att barn kan och vill och har förmågan att individanpassa verksamheten. Du ser till att barnen får rikliga möjligheter att utveckla sina karaktärer och förmågor, samt skapar förutsättningar för förändrat kunnande. Du har ett projekterande arbetssätt och ett tillåtande förhållningssätt där du genom att vara lyhörd ser vad verksamheten kan erbjuda barnen i deras utveckling och lärande. Du ser möjligheterna för de små barnens utveckling och lärande, samtidigt som du värnar om omsorgen. Du blir en del av ett arbetslag som driver och utvecklar sin egen, samt hela förskolans verksamhet framåt och du förväntas vara delaktig i avdelningens pedagogiska planeringar, uppföljningar samt utvärderingar.

Nu öppnar vår nya förskola i Jungfrusund på Ekerö och vi växer så det knakar. Vi behöver utöka vårt team på småbarn och söker nu dig som delar våra värderingar och vår uppfattning om hur en god verksamhet bedrivs.
I ditt arbete ingår det att förstå uppdraget och att vara införstådd i läroplanen. Du ska, tillsammans med förskollärare och övriga kollegor, se till att verksamheten svarar mot rådande styrdokument och beslut. Att starta upp en helt ny förskola kräver lite extra och i din roll bör du därför vara lösningsfokuserad och flexibel, ha lätt för att samarbeta och dela med dig av goda erfarenheter. Vidare ska du kunna ta egna initiativ, vara tillmötesgående och ha ett engagemang för ditt yrke. Du ska tycka om att ha roligt på jobbet och vilja ge 100%.

Meriterande:
Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter
Mål- och resultatinriktad
Flexibel och stresstålig
IKT kunskaper
Någon form av pedagogisk påbyggnadsutbildning

Raoul Wallenbergskolorna växer. Vår verksamhetsidé är att kunna erbjuda barn och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9. Vår vision är att "vi vill bidra positivt till utveckling av svensk förskola, skola och därmed Sverige”. Vi har Raoul Wallenberg som vår förebild och strävar att bedriva vår verksamhet i hans anda. Våra fyra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft som är inspirerade av Raoul Wallenberg och hans livsgärning. Vi är övertygade om att ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft är förmågor som leder till rätt förutsättningar för ett framgångsrikt liv och vi jobbar dagligdags med att leva upp till, samt att förankra dem.

Vi har både skolor och förskolor och finns idag i Bromma, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Uppsala och Solna. Vi öppnar under 2018 nya förskolor i Ekerö och Haninge.

www.raoulwallenbergskolan.se/rwf-jungfrusund

Barnskötare till vår nya förskola, RWF Jungfrusund i Ekerö

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Dela detta jobb