skoljobb.se

Barnskötare - timvikarie sökes till Turebergs Förskolor

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Barnskötare - timvikarie sökes till Turebergs Förskolor

Turebergs Förskolor ska lägga grunden för ett livslångt lärande för våra barn. Vår verksamhet ska vara rolig, trygg och lärorik för barn, vårdnadshavare och alla medarbetare. Vi ska stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda en trygg omsorg. Verksamheten ska utgå från en helhetssyn på barnet, barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Turebergs förskolor ligger i Sollentuna kommun. Vi är tre förskolor med totalt elva avdelningar. Vår pedagogiska metod är att arbeta utforskande med barnen och vi ser oss pedagoger som engagerade medforskare. Våra inom och utomhusmiljöer är upprustade och anpassade för våra barn och medarbetare. Vi satsar mycket på vår pedagogiska lärmiljö och är ledande inom det området i hela Sollentuna Kommun. Vår information och kommunikationsteknik ligger i framkant där vårt fokus är att ge våra medarbetare rätt verktyg, teknik och stöd.

Arbetsuppgifter
Vi har bästa resultat i Sollentunas kommuns medarbetarenkät där det visar att våra medarbetare trivs bäst på arbetsplatsen. Våra förskolor är väldigt populära bland vårdnadshavare och det visar sig i brukarmätningen PILEN. Vill du hoppa in och arbeta i ett engagerat team, där vi genom bra miljöer, förhållningssätt, gemenskap, glädje och kvalité skapar trygghet och den bästa pedagogiken för våra barn. 

Kvalifikationer
Du har intresserad av att arbeta med barn.

Du talar och skriver svenska obehindrat.
Du är social, trygg och ansvarsfull.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare, kollegor och ledning.

Som barnskötare på Turebergs Förskolor får du:

Bra lön, fria pedagogiska måltider, centralt placerad arbetsplats, engagerad förskolechef, platsansvarig och avdelningsansvarig. Bra arbetskamrater samt en trygg arbetsgivare.

Anställningsvillkor:
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Vid behov
Lön: Enligt överenskommelse

Du kan läsa mer om oss på www.turebergsforskolor.se

Dela detta jobb

Barnskötare - timvikarie sökes till Turebergs Förskolor

Sollentuna kommun