skoljobb.se

logga

Barnskötare, vikariat till Lugnets Förskola

Ansök nu

Barnskötare, vikariat till Lugnets Förskola

Lugnets förskola är belägen i Gustavsberg nära bussar, skog och kulturutbud.
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen lärorik och lustfylld för våra barn i Värmdö kommun. Varje dag har vi ca 90 barn som kommer till vår förskola med bra utformade pedagogiska lokaler, arbetsrum för pedagoger och stora härliga gårdar.

Vårt motto: Alla barn ska gå på just sin bästa förskola och vi ger möjlighet att lyckas!

Förskolan bedriver en verksamhet utifrån målen i Läroplanen för förskolan (Lpfö 18) där omsorg, lärande och fostran på ett lust - och lekfullt sätt bildar en helhet.
Lugnets förskola har Grön flagg, ett gott likabehandlings-och jämlikhetsarbete, arbetar med pedagogisk dokumentation och digitalisering. Vi är även stolta över att ha ett eget förskolebibliotek. Förskolan har ca 90 barn och 16 pedagoger varav 6 är förskollärare. Barnen är fördelade på sex avdelningar: två avdelningar för barnen 1-3 år och 5 för barnen 3-5 år.

Just nu söker vi en barnskötare till en av våra 3-5 årsavdelningar.

Rollen som barnskötare innebär:
Att arbeta enligt läroplanens målområden tillsammans med ditt arbetslag.
Att tillsammans med ditt arbetslag upprättar arbetsplan, genomföra dokumentation - utvärdera - följa upp och planera.
Samarbete med de andra avdelningarna i det kollegiala lärandet och skapa goda relationer med barn och föräldrar.

Vi söker dig som är: utbildad barnskötare, har barnfokus, är tydlig i din yrkesroll, kan fungera som en del i helhet, ser möjligheter och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Kan jobba enskilt men också i grupp. Är mål- och uppdragsfokuserad. Extra meriterande är om du har tidigare erfarenhet och intresse för pedagogisk dokumentation, digitalisering och likabehandlingsarbete.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är på 100 % och är ett vikariat på ett läsår (ht-21-vt-22) med start i augusti. För tjänsten krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister.

Ansökan vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 9 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna Bjers Giles, rektor, 08-57047457. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

logga
Barnskötare, vikariat till Lugnets Förskola

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen