skoljobb.se

Vi söker BARNSKÖTARE till ny förskola i Smedby - förskolan Ekebo
Vi söker dig som är intresserad av en visstidsanställning och timanställning fram till 2019-06-14.
Är du nytänkande, ansvarstagande och motiverad, så kan det vara dig vi letar efter!   

Lockas du av möjligheten att få vara med och bygga upp en ny förskola?    
Här får du tillgång till nyrenoverade lokaler, nya möbler, inventarier och har möjlighet att forma stimulerande lärmiljöer och tillsammans med dina medarbetare sätta en prägel på verksamheten. Gården är upprustad under våren 2018 och är mycket fin med olika aktivitetszoner med redskap som stimulerar lek och motorisk utveckling. Tre avdelningar startades under januari och februari och två ytterligare startar i mars/april.
 
Vi söker nu två barnskötare till dessa avdelningar som öppnas i april/maj t.o.m. 190614 med ev. förlängning över sommaren under semestertiden.

Arbetsuppgifter
Som barnskötare ska du vara delaktig i att organisera och presentera aktiviteter, miljöer och material utifrån barnens intressen på ett sätt som väcker barnens nyfikenhet. Du ska förena arbete med omsorg och trygghet med lärande och utveckling. Du ska arbeta för att få vårdnadshavarna delaktiga i verksamheten och vara lyhörd för föräldrarnas olika behov. Förskolans läroplan, Barnkonventionen och våra utvalda mål i det systematiska kvalitetsarbetet är vägledande i vårt arbete.     

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Utbildning eller lång erfarenhet av arbete i förskola är ett krav och vi kommer att bortse från ansökningar som inte uppfyller kravet. Du behärskar också det svenska språket, både i tal och skrift.   


Vidare söker vi ansvarsfulla, engagerade och erfarna barnskötare. Du ska vara lösningsfokuserad, samarbetsbenägen och tycka att det känns spännande med nya utmaningar. Du ska vara inställd på att arbeta målinriktat i projektform, vara intresserad av att bidra till verksamhetens utveckling samt ta initiativ till insatser och förbättringar.     

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande, individuellt eller i grupp.

Barnskötare, visstid och timvikarier

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-15

Ansök nu

Dela detta jobb