skoljobb.se

 

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Beckombergaskolan är en omtyckt F-6 skola som ligger i Bromma. Skolan har ca 570 elever och ca 95 anställda. Skolan har kompetenta och lösningsinriktade medarbetare med stort intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Skolans förstelärare leder tillsammans med den pedagogiska ledningsgruppen vidareutvecklingen av undervisningen. Vi vill ge eleverna en trygg, harmonisk och kunskapsutvecklande skolgång. Vi vill att våra elever ska ha roligt i skolan. Beckombergaskolan ska vara en skola att trivas i.

De senaste åren har skolan vuxit mycket. Det innebär ett behov av att både bevara väl upparbetade rutiner och traditioner och samtidigt utveckla dem i takt med att skolan växer. Våra fritidshem och vår fritidsklubb håller mycket hög kvalitet och vi har ett gott samarbete mellan hem och skola. Skolan har fina lokaler och en fantastisk skolgård. Vår restaurang Matlunden har eget tillagningskök och serverar varmrätt, soppa och salladsbord varje dag.

Läs gärna mer om oss: http://beckombergaskolan.stockholm.se/

Vi söker nu en erfaren förstelärare med speciallärarlegitimation till årskurs F-6.

Välkommen med din ansökan! Observera att vi kommer intervjua löpande under ansökningstiden.

Motiveras du av att skapa pedagogiska lärmiljöer?
Som förstelärare har du ett särskilt fokus på undervisningsmetoder som leder till högre måluppfyllelse. Tillsammans med de övriga förstelärarna och den pedagogiska ledningsgruppen vidareutvecklar ni skolans undervisning. Med tiden finns även möjlighet att vara med och utforma försteläraruppdraget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med flera års erfarenhet av arbete med IKT och STL. Du ska också ha ett gediget intresse för inkludering. Du förväntas också att kunna leda lärargrupper, te x i specialpedagogik för lärande.

Du bör ha särskilda intressen vad gäller inkluderande och pedagogiska lärmiljöer. Du kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning.

Vi söker dig som uppfyller skolverkets minimikrav:

  • visar en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen
  • är av huvudmannen bedömd som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen
  • kan synliggöra elevernas lärande och resultat

Särskilt kvalificerande för förstelärare är:

  • Aretemeritering
  • VFU-handledarutbildning, mentorsutbildning eller annan coach/handledarutbildning
  • Magister/masterexamen inom utbildningsvetenskapligt område
  • Erfarenhet av utvecklingsarbete

Du är trygg och stabil i din lärarroll vilket bidrar till att du skapar en trygg lärandemiljö med höga förväntningar på elevernas förmåga att utvecklas. Du är en god förebild och ser möjligheter och bidrar till utveckling i skolan. Du har ett inkluderande förhållningssätt, är ansvarstagande, engagerad och kvalitetsmedveten. Du samarbetar bra med andra och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förståelse för att människor tar till sig kunskap på olika sätt och anpassar därför ditt budskap till mottagaren. Du lägger stor vikt vid att arbeta mot mål och nå resultat.

God kompetens i digitala verktyg i undervisningen samt personlig lämplighet är något vi lägger särskilt stor vikt vid, vid vårt urval. 

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Beckombergaskolan söker förstelärare med speciallärarlegitimation

Ansök nu

Dela detta jobb