skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning
Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Beckombergaskolan är en omtyckt F-6 skola som ligger i Bromma. Skolan har ca 570 elever och ca 95 anställda. Skolan har kompetenta och lösningsinriktade medarbetare med stort intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Skolans förstelärare leder tillsammans med den pedagogiska ledningsgruppen vidareutvecklingen av undervisningen.

Vi vill ge eleverna en trygg, harmonisk och kunskapsutvecklande skolgång.
Vi vill att våra elever ska ha roligt i skolan.
Beckombergaskolan ska vara en skola att trivas i.
De senaste åren har skolan vuxit mycket. Det innebär ett behov av att både bevara väl upparbetade rutiner och traditioner och samtidigt utveckla dem i takt med att skolan växer. Våra fritidshem och vår fritidsklubb håller mycket hög kvalitet och vi har ett gott samarbete mellan hem och skola. Skolan har fina lokaler och en fantastisk skolgård. Vår restaurang Matlunden har eget tillagningskök och serverar varmrätt, soppa och salladsbord varje dag.

Nu söker vi två förskollärare.

Här kan du läsa mer:  https://beckombergaskolan.stockholm.se/

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Att arbeta som förskollärare innebär unika – och betydelsefulla – möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Som förskollärare medverkar du till att en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande, dagligen skapas för varje barn och för hela barngruppen. Det gör du genom det pedagogiska arbetet enligt verksamhetsmål för förskoleklass. Vår välorganiserade dagsstruktur, som utgår från barnens delaktighet och inflytande, utgör grunden för vårt pedagogiska arbete. Vår pedagogiska idé bygger på ett utforskande arbetssätt där vårt främsta arbetsredskap är pedagogisk dokumentation. Med hjälp av verktyg som observation, dokumentation och reflektion synliggör vi barns lärandeprocesser och tar ut riktning för nästa steg i det pedagogiska arbetet.

Vi ser också den pedagogiska dokumentationen som en självklar del i vårt systematiska kvalitetsarbete och vår verksamhetsutveckling.

Du kommer att ingår i en arbetsgrupp som består av lärare, förskollärare, fritidspedagog och barnskötare.´Tillsammans ansvarar ni för att utifrån våra styrdokument planera, genomföra och följa upp verksamheten. Skolan och fritidshemsverksamheten arbetar integrerat på ett naturligt sätt genom att använda samma lokaler. Skolan och fritidshemmet har ett gemensamt ansvar för eleverna och att ett lärande sker hela dagen.

Kvalifikationer
Vi vill att du som söker är legitimerad förskollärare och gärna har några års arbetserfarenhet av arbete som förskollärare.

Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka.

Som person är du är trygg och stabil och har en god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra, har ett inkluderande förhållningssätt och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och vill utvecklas och växa i din profession. Du lägger gärna tid på att tillägna dig resultat av aktuellt forsknings- och utvecklingsarbete. Du har förmåga att se elevens olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få eleven att växa och utvecklas.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning.

Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-05, eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/1944

Kontakt    
Cecilia Grahn, biträdande rektor, 076-1242763
Annica Ingemarsson, rektor, 076-1242801
Marie Ahlman, HR-konsult, 08-50811720
Facklig företrädare    
Carin Eriksson, Lärarförbundet, carin.j.eriksson@stockholm.se, 08-50842774
Lovisa Holmqvist, Lärarförbundet, 08-50842774
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Beckombergaskolan söker teamorienterad förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-21

Ansök nu

Dela detta jobb