skoljobb.se

 

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Beckombergaskolan är en omtyckt F-6 skola som ligger i Bromma. Skolan har ca 570 elever och ca 95 anställda. Skolan har kompetenta och lösningsinriktade medarbetare med stort intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Skolans förstelärare leder tillsammans med den pedagogiska ledningsgruppen vidareutvecklingen av undervisningen.

  • Vi vill ge eleverna en trygg, harmonisk och kunskapsutvecklande skolgång.
  • Vi vill att våra elever ska ha roligt i skolan.
  • Beckombergaskolan ska vara en skola att trivas i.

De senaste åren har skolan vuxit mycket. Det innebär ett behov av att både bevara väl upparbetade rutiner och traditioner och samtidigt utveckla dem i takt med att skolan växer. Våra fritidshem och vår fritidsklubb håller mycket hög kvalitet och vi har ett gott samarbete mellan hem och skola. Skolan har fina lokaler och en fantastisk skolgård. Vår restaurang Matlunden har eget tillagningskök och serverar varmrätt, soppa och salladsbord varje dag.

Nu söker vi två lärare i fritidshem.

Här kan du läsa mer:  https://beckombergaskolan.stockholm.se/

Arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem har du ansvar för att utifrån våra styrdokument planera, genomföra och följa upp verksamheten både enskilt och tillsammans med dina kollegor i arbetslaget och på skolan. Vi arbetar mycket med att utveckla våra pedagogiska lärmiljöer och ha ett inkluderande förhållningssätt. Du ingår i ett arbetslag som består av lärare, förskollärare, fritidspedagog och barnskötare. Fritidshemsverksamheten och skolan arbetar integrerat på ett naturligt sätt genom att använda samma lokaler. Skolan och fritidshemmet har gemensamt ansvar för eleverna och att lärandet pågår hela dagen. Tjänsten omfattar både skolsamverkan och arbete i fritidshemsverksamheten för elever i årskurs F-3.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever.

  • Du är utbildad och legitimerad grundlärare med inriktning mot fritidshem eller fritidspedagog.
  • Det är meriterande om du har tidigare och aktuell erfarenhet av pedagogiskt arbete. 
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av UDL - Universal design for learning och STL- skriva sig till lärande.

Som person är du är trygg och stabil och har en god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra, har ett inkluderande förhållningssätt och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. 

Du har god förmåga att leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas. Du gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära, självständigt likaväl som tillsammans med andra. Du har god förmåga att se elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan! Observera att vi kommer göra ett löpande urval och kan komma att kalla till intervju innan ansökningstiden gått ut.

Från och med 1 juli 2019 krävs legitimation från Skolverket för att bli tillsvidareanställd på fritidshem. Här kan du läsa mera Skolverket

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning.

Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Beckombergaskolan söker teamorienterad grundlärare i fritidshem

Ansök nu

Dela detta jobb