skoljobb.se

logo

Behörig elektriker till El och energi programmet

Företag Höganäs kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Behörig elektriker till El och energi programmet

Om arbetsplatsen

Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Vi har invånaren och service i fokus och tillsammans åstadkommer vi goda resultat. Nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det förväntar vi oss att du också gör! Våra interna ledord är kommunikation och koncerntanke. Vi tror att ett öppet kommunikationsklimat ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare. Höganäs blir då - väl värt att investera i. Har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då kanske du är den vi söker! Du vet, precis som vi, att lärandet är en livslång process som startar i tidig ålder. För att hjälpa hela barnet hela vägen, från förskoleålder till gymnasiet, arbetar utbildningsförvaltningen med att ge barnen tro på den framtid som kommer. Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa skolkommuner och våra förväntningar på oss själva är höga.

Arbetsuppgifter

Kullagymnasiet söker dig som är elektriker (yrkeslärare) mot el och som vill arbeta inom Elprogrammet. Du får vara med och forma morgondagens elektriker, du tycker om att förmedla kunskap och se andra växa. - Du kommer att ingå som en del i arbetslaget på elprogrammet. - Du kommer bland annat att undervisa i ämnen som ellära, elinstallationer. - Du kommer att arbeta praktiskt och teoretiskt för att förmedla kunskapen som en blivande elektriker behöver ha. - Du kommer att ha kontakt med elever, föräldrar och kollegor. - Du arbetar med ett tydligt kommunikationssätt och säkerställer att ditt budskap når fram, du förmedlar dina yrkeskunskaper, du planerar, organiserar och prioriterar dina uppdrag på ett effektivt sätt. - Du har ett pedagogiskt sätt att lära ut. - Du arbetar nära eleverna och skapar snabbt och lätt kontakter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat som elektriker under några år, antingen som egenföretagare eller som anställd. Meriterande är om du har goda och etablerade kontakter inom elbranschen då det ingår att hitta APL platser åt eleverna. Viktigt att du besitter kunskaper om de krav och riktlinjer som elbranschens centrala yrkesnämnd (ECY) ställer för erhållandet av elcertifikat och vägen till behörig elektriker samt har kunskap om de lagstiftningar som gäller för elinstallation och elsäkerhet. Som person tar du gärna egna initiativ för att utveckla utbildningen och dess verksamhet mot uppsatta mål. Du har god samarbetsförmåga och kan med enkelhet bygga relationer till både elever och kollegor. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. - Du är trygg och stabil i din yrkesroll, kommunicerar på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt. - Du värnar om att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor men också mot elbranschens företag (APL företagen). - Du arbetar strukturerat och förmedlar dina yrkeskunskaper på ett professionellt sätt. - Du ser inkludering och normmedvetenhet som en självklar del av din yrkesutövning. - Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. - Du använder datorn som ett naturligt redskap för att utveckla och dokumentera elevernas lärande.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tjänsten startar i aug

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

Referensnummer

A1241492

Kontakt

Joakim Olefeldt

Rektor

0724 691 039

joakim.olefeldt@hogans.se

Petra Arnekull

Rektor

0734-357520

petra.arnekull@hoganas.se

Fackliga företrädare

Övrig information

"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.

Dela detta jobb

logo
Behörig elektriker till El och energi programmet

Höganäs kommun