skoljobb.se

logga

Behörig gymnasielärare till Rodengymnasiet

Ansök nu

Behörig gymnasielärare till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Till hösten söker vi en behörig gymnasielärare som vill undervisa våra elever i spanska, sociologi och samhällskunskap. Vill du vara med och skapa trygghet och goda förutsättningar för våra elever ? Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som gymnasielärare kommer du att tillhöra arbetslaget för Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning beteendevetenskap, men undervisa på fler av skolans program. Rodengymnasiet är en stor skola med både högskoleförberedande- och yrkesprogram, och vi jobbar främst i arbetslag men även i ämneslag och du kommer att ha ämneskollegor i alla ämnen du undervisar i. Arbetslaget för Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning beteendevetenskap, är ett erfaret och starkt arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar undervisningen tillsammans och du förväntas bidra till arbetslagets utveckling och arbete med engagemang och driv. I tjänsten ingår även mentorskap och även här arbetar arbetslaget tillsammans med mentorsrollen och dess uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i spanska, sociologi och samhällskunskap. Rodengymnaiset har en trygg och lugn studiemiljö där vi gemensamt ger de bästa förutsättningarna för våra elevers utveckling och resultat, och vi söker dig som tycker det är viktigt att arbeta med värdegrund, eleven i fokus och i nära samarbete med kollegor. På Rodengymnasiet vill vi också ha roligt tillsammans och skapa en god arbetsmiljö för både elever och övriga som arbetar på skolan, och vi hoppas att du trivs i en skolmiljö där det finns mycket engagemang, driv och hjärta för god undervisning och skolutveckling.

För dig som lärare är det viktigt att skapa relationer med eleverna, att sätta kvalitet högt och att jobba mot uppsatta mål. Du bidrar till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning och har förståelse för elevers olika förutsättningar för att lära och ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Som person är du positiv, samarbetsvillig, lösningsfokuserad, självständig och har höga ambitioner gällande kvalitet.
Vi hoppas att du är van vid att undervisa med digitala plattformar som hjälpmedel,

Om arbetsplatsen

På Rodengymnasiet får du bidra till en inspirerande och kreativ arbetsmiljö som öppnar dörrar till nya världar för våra elever. Genom att ge både trygghet och utmaningar vill vi skapa kraft hos våra elever att våga och klara mer än de tror. Gillar du att jobba i team kring en elevgrupp, skapa både struktur och upptäckarglädje tillsammans med andra kunniga pedagoger så kom till oss. Vårt ledord är: Vi ger liv åt dina drömmar!

Tillträde

10 augusti 2021

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2021-07-12

Sista ansökningsdag:

2021-08-02

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Gymnasielärare i allmänna ämnen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Ställföreträdande rektor vecka 28

Knut Nygaard, knut.nygaard@norrtalje.se, 0735582173

Ställföreträdande rektor vecka 29

Camilla Pettersson, camilla.pettersson@norrtalje.se, 0735582287

Ställföreträdande rektor vecka 30

Jonas Gustafsson, jonas.gustafsson2@norrtalje.se, 017671791

Facklig representant Lärarnas Riksförbund

Anna- Karin Lönnström, anna-karin.lonnstrom@norrtalje.se, 0176-71465

Facklig representant Lärarförbundet

Maria Lindgren, maria.lindgren@norrtalje.se, 0176-71639

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll. Ungefär 2 900 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekrytering

Dela detta jobb

logga
Behörig gymnasielärare till Rodengymnasiet

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret