skoljobb.se

Kunskapsskolans Resursskola i Hägersten söker behörig specialpedagog.

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

På Kunskapsskolans Resursskola blir du del av ett gäng som drivs av utveckling och engagemanget för eleverna. Vi lägger vikt vid att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor och strategier som behövs för att stå starka i en föränderlig värld.

Nu söker vi en engagerad och driven specialpedagog till Kunskapsskolans resursskola i Hägersten

Som Resursskolans specialpedagog arbetar du på individ-, grupp- och organisationsnivå. I samarbete med övrig personal arbetar du främjande och förebyggande för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling. Tillsammans med rektor kommer driver du den specialpedagogiska utvecklingen i verksamheten. Du har stort fokus på att fortsätta driva påbörjade utvecklingsprocesser kopplade till differentiering och tillgänglig lärmiljö samt språkutvecklande arbete. Du arbetar med pedagogisk handledning och fungerar som en kvalificerad samtalspartner till pedagogisk personal. Du stöttar lärarna i upprättandet av åtgärdsprogram samt ansvarar för att skriva ansökningar om tilläggsbelopp. Du har en mycket viktig roll i antagningsprocessen för nya elever.

Du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar som är i behov av särskilt stöd. Du har stor erfarenhet av att skriva ansökningar om tilläggsbelopp alternativt av arbete med resursfördelning. Du vill vara med och delta aktivt i skolans utvecklingsarbete och har en stark tilltro till elevernas förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vår verksamhet kräver personal med erfarenhet, engagemang, god samarbetsförmåga, stark drivkraft och flexibilitet.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolans Resursskola är en liten skolenhet som vänder sig till elever med omfattande behov av särskilt stöd. Vi har plats för ca 30 elever; alla i omfattande behov av särskilt stöd. Våra dagar är strukturerade med återkommande rutiner och där alla vi vuxna är aktivt deltagande och närvarande under hela skoldagen. Utöver undervisning i alla skolämnen utvecklar vi elevernas sociala och exekutiva förmågor genom stöd och handledning under raster och mellanrumstid samt genom återkommande friluftsaktiviteter.

Kunskapsskolans Resursskola erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

• Du är behörig Specialpedagog
• Du har erfarenhet av att ansöka om tilläggsbelopp
• Du har stark tilltro till elevernas förmåga och ser kraften i varje individ
• Du har god kommunikationsförmåga
• Du har erfarenhet av och kunskap kring dokumentation enligt regelverket
• Du har förmåga att samarbeta samt är lyhörd, tålmodig och flexibel
• Du drivs av viljan att utveckla och utvecklas

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Heltid/deltid

Kontaktpersoner

Rektor Lisa Norming, mobiltelefon 073-317 34 90, lisa.norming@gmail.com

Ansökan sker via länk nedan senast den 28/4 2019

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Riksdalervägen 5, Hägersten

Behörig specialpedagog till Kunskapsskolans resursskola i Hägersten

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Dela detta jobb