skoljobb.se

Vill du arbeta på skola där varje elev får en personligt utformad utbildning som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi tycker att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformad.

På grund av flytt och föräldraledighet söker vi behöriga lärare med behörighet i NO/matematik, SO, Svenska och Bild.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en legitimerad lärare för att undervisa i NO/Matematik för årskurserna 4-6 alt 7-9.

Vi söker en legitimerad lärare för att undervisa i Svenska/SO för årskurserna 4-6 alt 7-9.

Vi söker en legitimerad lärare för att undervisa i Bild för årskurserna 4-9. Kombineras gärna med SO eller Svenska.

I ditt uppdrag kommer du att samarbeta med andra pedagoger inom ditt ämne/område.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Förutom att vara ämneslärare är du också personlig handledare åt ett tjugotal elever. Du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt vilket den personliga handledningen skapar möjlighet till.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps i arbetslag och ämneslag åt att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Krokslätt är en grundskola för årskurs 4-9. Skolan har idag drygt 300 elever. Skolan startade 2010 och ligger på Ebbe Lieberathsgatan i Krokslätt. Våra elever kommer från hela Göteborg samt från våra kranskommuner. Skolan omgärdas av grönområden och vi har nära till träningsanläggningarna Nordic Wellness samt Lisebergshallen där våra elever har idrott. Skolans lokaler är ljusa och mycket fräscha och våra lektionssalar och rum består av glas för transparens och ljus.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad och är väl förtrogen med LGR -11 och formativ bedömning.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årkurs 4-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Ett plus är om du är intresserad av internationella kontakter då vi aktivt jobbar mot skolor utomlands i olika projekt inom KED (Kunskapsskolan Education) och inom Erasmus.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Heltid

VT -19

Kontaktpersoner

Rektor Niklas Dahlström, mobiltelefon: 0733-544485, mailadress: niklas.dahlström@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 14 december 2018

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Ebbe Lieberaths­gatan 25
412 65 Göteborg

Behöriga lärare i No/matematik, SO, Svenska och Bild sökes till Kunskapssko

Ansök nu

Dela detta jobb